Kommunikáció

ETR

A felsőoktatás a tudás alapú társadalom egyik bázisa. Szereplői a tudásátadás mentén szerveződő folyamatok és szolgáltatások hálózatában egymással interakcióba lépő egyének és hosszabb-rövidebb időre szerveződő közösségek. A folyamatok középpontjában a tudásátadás professzionális végrehajtására szakosodott felsőoktatási intézmény áll. Ez az intézmény akkor lehet sikeres, ha alapfeladatainak (oktatás és kutatás) elvégzését a kapcsolódó oktatási és egyéb szolgáltatási folyamatok nagyfokú szervezettsége mellett hajtja végre. Ebben elengedhetetlen kellék az irányítás és folyamatszervezés infokommunikációs támogató rendszere. Ez a rendszer az ETR.

 

A Dexter Informatikai és Szolgáltató Kft. 20 éve szolgálja a magyar felsőoktatást. 20 év alatt az adminisztrációs alapfolyamatok informatikai támogatásától eljutottunk az oktatásszervezési folyamatok komplex irányító rendszeréig. Hiszünk abban, hogy az informatika a felsőoktatás irányításában sem csupán adatok számítógépes tárolásában merül ki, hanem lehetőséget ad a tervezés és végrehajtás során a szakszerű és modern döntéstámogatásra.

 

Tevékenységünk nem merül ki programkódok fejlesztésében és frissen tartásában. A rendszer mellé egyedülálló módon kialakított, ügyfélközpontú termékmenedzsment és tanácsadói szolgáltatást biztosítunk a felsőoktatási döntési folyamatokban részt vevő szakértői kör támogatásával. Az ETR használatával a felsőoktatási intézmény nem egyszerűen az oktatásszervezés magas fokú szoftveres támogatásához jut hozzá egy, a változásokhoz rugalmasan alkalmazkodó rendszeren keresztül, hanem belép az ETR szolgáltatói közösségbe. Abba a körbe, ahol a felsőoktatási szolgáltatások kulcsszava a tudatosság és a minőség.